Rezultate sesiune de examinare ordinara Cluj Napoca Iunie 2016

Stimati colegi,conform calendarului examinarilor pe anul in curs, in week-end-ul 25-26.06. 2016 a avut loc in zona de zbor Litieni - Cluj Napoca, o sesiune ordinara de examinare organizata de AZLR in vederea eliberarii/ revalidarii/reinoirii licentei de pilot clasa parapanta.Examinatorii delegati de catre AZLR au fost Gyorgy Robert si Agafiu Florian.La aceasta sesiune s-au prezentat 18 de candidati in vederea sustinerii examenului pentru eliberarea / revalidarea/ reinorea licentei de pilot clasa parapanta, elevi ai instructorilor Szutor Zsigmond, Ferencz Istvan, Adrian Sebeni, Antoniu Balan, Ovidiu Bora.

In urma sustinerii probelor teoretice si practice in conformitate cu procesul verbal al sesiunii de examinare intocmit de catre examinatorii
delegati si inregistrat la AZLR au fost declarati admisi urmatorii:

1. Rubl Calin Robert 
2. Toma Cristian 
3. Kupsa Ferenc 
4. Heredean Gheorghe 
5. Burzo Emil 
6. Iudean Augustin 
7. Serban George
8. Kovacs Zsuzsanna 
9. Kovacs Levi 
10. Mihai Matei 
11. Ionescu Sorin Razvan 
12. Cucerzean Constantin
13. Molnar Endre
14. Francu Claudiu 
15. Cornea George Mihai

iar urmatorii candidati au fost admisi doar la examinarea teoretica:

1. Pop Maria Cristina
2. Hintea Dan Alex
3. Ladangi Arpad Csaba

 

Gyorgy Robert
Examinator AZLR

 

 

Amanare sesiune ordinara de examinare, Cluj Napoca

Stimati colegi,

avand in vedere situatia meteorologica si din acest week-end dar si din motive organizatorice, sesiunea ordinara programata la Cluj Napoca in perioada 18-19 Iunie 2016, se va amana pentru perioada 25-26 Iunie 2016.

Comisia Relatii si Comunicare

Gyorgy Robert
AZLR

 

Amanare sesiune ordinara de examinare, Cluj Napoca

Stimati colegi,

avand in vedere situatia meteorologica din acest week-end,  pentru  a evita cheltuielile nejustificate din partea celor care  doresc sa participe la examenul de sambata, sesiunea ordinara programata la Cluj Napoca in perioada 11-12 Iunie 2016, se va amana pentru perioada 18-19 Iunie 2016.

Comisia Relatii si Comunicare

Gyorgy Robert
AZLR

 

Rezultate sesiune de examinare ordinara Clopotiva mai 2016

Stimati colegi,
conform calendarului examinarilor pe anul in curs, in week-end-ul 21-22.05. 2016 a avut loc in zona de zbor Clopotiva -Hateg, o sesiune ordinara de examinare organizata de AZLR in vederea eliberarii/ revalidarii/reinoirii licentei de pilot/tandem/instructor clasa parapanta.
Examinatorii delegati de catre AZLR au fost George Cotet si Valentin Popa.

La aceasta sesiune s-au prezentat 36 de candidati in vederea sustinerii examenului pentru eliberarea / revalidarea/ reinorea licentei de pilot/instructor clasa parapanta, elevi ai instructorilor Dan Toterman, Ferencz Istvan, Marius Duta, Albert Malaxa, Catalin Dragu, Tutunea Cristian si Balan Antoniu.

In urma sustinerii probelor teoretice si practice in conformitate cu procesul verbal al sesiunii de examinare intocmit de catre examinatorii delegati si inregistrat la AZLR au fost declarati admisi urmatorii:

1. Ionescu Virgil Marian 
2. Lupan Mihaita 
3. Ionescu Manuel Adrian 
4. Ivan Lucian Sebastian 
5. Petconi Ana Otilia 
6. Secrieru Mihai 
7. Iorga Mircea 
8. Morosanu Gabriel 
9. Rusu Darius Alexandru 
10. Herbei Marius Alexndru 
11. Ionita Daniel 
12. Calaretu Ionut 
13. Codreanu Nicolae 
14. Rob Andrei Marcel 
15. Idita Alexandra Renata 
16. Notar Emil 
17.Veress Stefan Arpad
18. Micutaru Victor Vlad
19. Lupu Nicolae
20. Hanganu Florin
21. Postu Draganuta
22. Draica Remus
23. Nicolae Viorel
24. Golea Marian Ionut
25. Harfas Alexandru 
26. Svistea Raul Ovidiu
27. Neagu Ionut Doru
28. Balan Antoniu Cristian
29. Tismanaru Cezar
30. Cojanu Alexandru
31. Bucur Marius Laurentiu
32. Soarece Laurentiu
33. Jarca Dragos

Felicitari instructorilor care i-au pregatit, si care au intocmit cu profesionalism, conform procedurilor documentele corespunzatoare ( registru de zbor, fisa de pregatire si carnete de zbor), felicitari participantilor la aceasta sesiune pentru efortul depus ( cea mai buna grupa la proba teoretica) si succes in activitatea viitoare de zbor cu parapanta.

Valentin Popa
Examinator AZLR

 

Examinare ordinara, clasa parapanta, Cluj Napoca

Stimati  colegi,

in perioada 11-12 Iunie 2016 se va organiza in zona de zbor de la Cluj Napoca - Dealul Dezmir  o sesiune de examinare ordinara in vederea eliberarii/ reinoirii  licentelor de pilot clasa parapanta, sesiune programata in calendarul de examinari al AZLR pe anul 2016.

Examinarile se vor desfasura conform OM 630/2007 si  Anexa 5 din procedurile AZLR cu privire la  desfasurarea examinarilor pentru clasa parapanta (http://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/decizia19.pdf), candidatii pot anunta participarea conform procedurilor AZLR, cu minim 7 zile inainte prin email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Candidatii au obligatia sa aiba asupra lor dosarul de eliberare intocmit de un instructor cu licenta in termen de valabilitate, taxa de licenta platita, registrul zilnic, sau o copie a acestuia (daca nu sunt insotiti de instructor), carnetul de zbor, completat corespunzator si echipamentul de zbor necesar compus din parapanta conforma nivelului de licenta/ calificare solicitat, seleta, parasuta de siguranta si casca in conditii optime de utilizare.

Candidatii care nu indeplinesc aceste conditii nu pot intra in examen.

Examinarea teoretica va incepe in data de 11 Iunie 2016 la ora 10.00 la sediul scolii A.S.P.A.R. de pe strada Planoarelor

Informatii suplimentare cu privire la programul complet de desfasurare al examinarii gasiti la organizatorul sesiunii  Gyorgy Robert  tel.  0726369719

Comisia de Relatii si Comunicare

Gyorgy Robert

AZLR