Amanare sesiune de examinare instructori si piloti de tandem

Stimati colegi ,
azi am fost informati de catre examinatorii cursului de instructori si piloti de tandem clasa parapanta, ca, sesiunea de examinare programata in acest week-end in vederea eliberarii calificarilor mai sus amintite va fi reprogramata in week-endul 08-09 noiembrie 2014 din cauza timpului nefavorabil din acest sfarsit de saptamana si pentru a evita cheltuielile inutile de deplasare ale candidatilor.

Consiliul Director
AZLR

 

Sesiune examinare pilot tandem si instructori clasa parapanta

Stimati  colegi,

in perioada 25-26 octombrie 2014 se va organiza, in zona de zbor de la Bunloc - Sacele  o sesiune de examinare in vederea obtinerii calificarilor pilot tandem si instructor parapanta,  sesiune de examinare ce face parte din programul de desfasurare a cursurilor specifice calificarilor cursurilor de profil organizate de AZLR.

Examinarile se vor desfasura conform OM 630/2007, procedurilor cursului si  Anexa 5 din procedurile AZLR cu privire la  desfasurarea examinarilor pentru clasa parapanta (http://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/decizia19.pdf) participantii avand obligatia sa aiba asupra lor fisa de pregatire practica  intocmita de un instructor cu licenta in termen de valabilitate, taxa de licenta platita, carnetul de zbor, completat corespunzator si echipamentul de zbor necesar compus din  parapanta tandem, seleta pilot + pasager, parasuta de siguranta tandem si casti in conditii optime de utilizare .

Candidatii care nu indeplinesc aceste conditii nu pot intra in examen.

Examinarea teoretica va incepe in data de 25 octombrie 2014 la ora 9.00 la telescaun

Informatii suplimentare cu privire la programul complet de desfasurare al examinarii gasiti la inspectorii  examinatori ai sesiunii  Agafiu Florian, tel.  0730707827 si Sarig Istvan tel.  0740624907

Aceasta sesiune se organizeaza numai pentru candidatii cursurilor de obtinere a calificarilor pilot tandem si instructor parapante organizate de AZLR.

Consiliul Director

AZLR

 

Rezultate sesiune extraordinara de examinare Bunloc

Stimati colegi,
in weekend-ul  27-28.09. 2014 a avut loc in zona de zbor Bunloc, Sacele, o sesiune extraordinara de examinare organizata de AZLR in vederea eliberarii/reinoirii licentei de pilot clasa parapanta la solicitarea instructorului Gyorgy Robert.
Examinatorii delegati de catre AZLR au fost Grigorescu Leonard si Bora Ovidiu.

La aceasta sesiune s-au prezentat 18 de candidati in vederea sustinerii examenului pentru eliberarea / reinorea licentei de pilot clasa parapanta elevi ai instructorilor, Gyorgy Robert, Ferencz Istvan, Valentin Popa, George Cotet si Agafiu Florian
In urma sustinerii probelor teoretice si practice in conformitate cu procesul verbal al sesiunii de examinare intocmit de catre examinatorii delegati si inregistrat la AZLR au fost declarati admisi urmatorii:

1. Istrate Mihnea
2. Popoiu Adrian
3. Costea Cosmin
4. Turcu Adrian Constantin
5. Crisan Radu
6. Popa Ciprian Eduard
7. Alexandru Razvan Mihnea
8. Tanasoiu Marius George
9. Gutu Lucian
10. Lisnic Horea Stefan
11. Mocanu Andrei
12. Baloiu Alexandru Ion

Felicitari instructorilor care i-au pregatit, felicitari participantilor la aceasta sesiune pentru efortul depus si succes in activitatea de zbor cu parapanta.

Consiliul Director
AZLR

 

sesiune de examinare extraordinara la Brasov

Stimati  colegi,

in perioada 27-28 septembrie 2014 se va organiza, in zona de zbor de la Bunloc - Sacele  o sesiune de examinare extraordinara in vederea eliberarii/ reinoirii  licentelor de pilot clasa parapanta, la solicitarea instructorului Gyorgy Robert

Examinarile se vor desfasura conform OM 630/2007 si  Anexa 5 din procedurile AZLR cu privire la  desfasurarea examinarilor pentru clasa parapanta (http://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/decizia19.pdf) participantii avand obligatia sa aiba asupra lor dosarul de eliberare intocmit de un instructor cu licenta in termen de valabilitate, taxa de licenta platita, carnetul de zbor, completat corespunzator si echipamentul de zbor necesar compus din  parapanta conforma nivelului de licenta/ calificare solicitat, seleta, parasuta de siguranta si casca in conditii optime de utilizare .

Candidatii care nu indeplinesc aceste conditii nu pot intra in examen.

Examinarea teoretica va incepe in data de 27 septembrie 2014 la ora 9.00 la telescaun

Informatii suplimentare cu privire la programul complet de desfasurare al examinarii gasiti la organizatorul sesiunii  Robert Gyorgy  tel.  0726369719

Consiliul Director

AZLR

 

Rezultate sesiune extraordinara de examinare Dezmir Cluj-Napoca

Stimati colegi,
in weekend-ul  16-17.08. 2014 a avut loc in zona de zbor Dezmir Cluj-Napoca, o sesiune extraordinara de examinare organizata de AZLR in vederea eliberarii/reinoirii licentei de pilot clasa parapanta la solicitarea instructorului Kabos Stefan.
Examinatorii delegati de catre AZLR au fost Agafiu Florian si Valentin Popa.

La aceasta sesiune s-au prezentat 27 de candidati in vederea sustinerii examenului pentru eliberarea / reinorea licentei de pilot clasa parapanta elevi ai instructorilor Kabos Stefan, Daniel Moldovan si Adrian Sebeni
In urma sustinerii probelor teoretice si practice in conformitate cu procesul verbal al sesiunii de examinare intocmit de catre examinatorii delegati si inregistrat la AZLR au fost declarati admisi urmatorii:

1. Perseca Mihai Ovidiu
2. Danila Daniel Constantin
3. Capitanu George Ioan
4. Pop Simion Mihai
5. Paslaru Calin
6. Cardos Laura Cristina
7. Foitos Marius Dan
8. Suciu Mihai Alexandru
9. Stefan Iuliu Adrian
10. Armean Alexandru
11. Necsa Ioana Maria
12. Chincisan Teodora
13. Oltean Liviu
14. Hurducas Mihaela Daniela
15. Hurducas Florin Ovidiu

16. Lucaci Timoce Ovidiu Nicolae

17. Cotarla Sebastian Petru

18. Copaciu Flaviu Dan

19. Tabara Anca

20. Corpodean Remus Gabriel

21. Botezan Gelu Liviu

22. Kabos Stefan

Felicitari instructorilor care i-au pregatit, felicitari participantilor la aceasta sesiune pentru efortul depus si succes in activitatea de zbor cu parapanta.

Consiliul Director
AZLR