Stimati colegi,
Avand in vedere multitudinea problemelor aparute, pentru analiza, acestora se convoaca o noua sedinta extraordinara a CD AZLR
Aceasta se va desfasura joi in data de 02 iunie 2022 la sediul Centrul Cultural din Sacele, Brasov,cu incepere de la ora 17.30. La aceasta sedinta vor participa alaturi de presedinte, vicepresedinte, sefii comisiilor de specialitate si examinatorul sef.
Avand in vedere situatile analizate conform ROI, pot fi invitati deasemenea sa participe, membrii activi ai AZLR, sau alte persoane implicate.
Pe ordinea de zi a intalnirii se gasesc urmatoarele teme:
1. Re-analiza noilor documente de solicitare organizare curs tandem/instructor aeronave ultrausoare nemotorizate clasa parapanta - Flyway Targoviste; (documente trimise pe mail , originalul acestora nu a fost receptionat postal)
2. Analiza solicitarilor si interpelarilor trimise pe adresa de mail AZLR si cc AACR de catre presedintele ACS Flyway Targoviste; (documente trimise pe mail, originalul acestora nu a fost receptionat postal)
3. Analizarea evenimentelor, incidentelor si accidentelor de parapanta produse in ultimele 30 zile;
4. Analiza situatiei desfasurarii sesiunilor de examinare si modul in care se realizeaza plata examinatorilor pentru serviciile prestate;
5. Discutii pe marginea organizarii cursului de instructori si piloti de tandem parapanta si deltaplan de catre AZLR;
6. Alte analize si discutii de actualitate.
Rugam participantii din partea CD sa isi intocmeasca documentele sau delegatiile deplasarii, in vederea decontarii ulterioare a cheltuielilor de transport.
Valentin Popa
Presedinte AZLR