Stimati colegi,
In perioada 4 - 6 Noiembrie 2020, AZLR va organiza in zona de zbor Clopotiva - Hateg o sesiune extraordinara de examinare pentru clasa parapanta.
Examinarea se va desfasura conform cu OM 630/2007, Anexa 1 din procedurile AZLR cu privire la masurile de prevenire si raspandire a virusului SARS-COV2 (http://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/Decizia64.pdf), si Anexa 5 din procedurile AZLR cu privire la desfasurarea examinarilor pentru clasa parapanta, (https://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/decizia50.pdf).
Candidatii care si-au anuntat participarea pe mailul asociatiei Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pana la data de 27.10.2020, au obligatia sa aiba asupra lor dosarul de eliberare, cu nivelul minim Safe Para 4 intocmit de un instructor cu licenta in termen de valabilitate, conform cu legislatia aeronautica in vigoare, taxa de licenta platita, carnetul de zbor, completat corespunzator si echipamentul de zbor necesar compus din parapanta conforma nivelului de licenta/ calificare solicitat, seleta, parasuta de siguranta si casca in conditii optime de utilizare.
Candidatii care nu indeplinesc aceste conditii sau care prezinta simptome de boala nu pot intra in examen.
Examinarea teoretica va incepe in data de 4 Noiembrie 2020, ora 9.00, la Pensiunea Dany Retezat https://goo.gl/maps/US2N2gGBHor, candidatii avand asupra lor masca de protectie pentru spatiile inchise si pix/stilou personal. 
 
Gyorgy Robert
Comisia de Relatii si Comunicare
AZLR