Stimati colegi,

In perioada 26 iunie - 28 iunie 2020, AZLR va organiza in zona de zbor Bunloc- Brasov prima sesiune ordinara de examinare de anul acesta pentru clasa parapanta.
Examinarea se va desfasura conform cu OM 630/2007, Anexa 1 din procedurile AZLR cu privire la masurile de prevenire si raspandire a virusului SARS-COV2 (http://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/Decizia64.pdf), si Anexa 5 din procedurile AZLR cu privire la desfasurarea examinarilor pentru clasa parapanta, (https://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/decizia50.pdf).
Au prioritate la aceasta examinare candidatii care au sustinut la ultima sesiune ordinara examinarea teoretica si nu au promovat examinarea practica (cu mentiunea ca este recunoscuta examinarea teoretica de la acea data, pana in data de 1 iulie 2020, din cauza situatiei generate de pandemia SARS-COV2 ).
Candidatii care si-au anuntat participarea pe mailul asociatiei Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pana la data de 20.06.2020, au obligatia sa aiba asupra lor dosarul de eliberare, cu nivelul minim Safe Para 4 intocmit de un instructor cu licenta in termen de valabilitate, conform cu legislatia aeronautica in vigoare, taxa de licenta platita, carnetul de zbor, completat corespunzator si echipamentul de zbor necesar compus din parapanta conforma nivelului de licenta/ calificare solicitat, seleta, parasuta de siguranta si casca in conditii optime de utilizare.
Candidatii care nu indeplinesc aceste conditii sau care prezinta simptome de boala nu pot intra in examen.
Examinarea teoretica va incepe in data de 26 iunie 2020, ora 9.00, la o locatie corespunzatoare , unde se poate asigura distantarea sociala, candidatii avand asupra lor masca de protectie pentru spatiile inchise si pix/stilou personal
Informatii suplimentare cu privire la locatie, programul complet si modul de desfasurare a sesiunii vor fi comunicate in timp util, pe paginile oficiale ale asociatiei

Consiliul Director
AZLR