Stimati colegi,
in perioada, 4-5 Noiembrie 2017 se va organiza la Suceava o sesiune de examinare extraordinara in vederea eliberarii licentelor de pilot clasa parapanta. In cazul vremii nefavorabile perioadele de rezerva sunt 11-12 si 18-19 Noiembrie 2017  
Examinarile se vor desfasura conform OM 630/2007 si Anexa 5 din procedurile AZLR cu privire la desfasurarea examinarilor pentru clasa parapanta (http://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/decizia19.pdf), candidatii care vor anunta participarea conform procedurilor AZLR, avand obligatia sa aiba asupra lor dosarul de eliberare intocmit de un instructor cu licenta in termen de valabilitate, taxa de licenta platita, carnetul de zbor, completat corespunzator si echipamentul de zbor necesar compus din parapanta conforma nivelului de licenta/ calificare solicitat, seleta, parasuta de siguranta si casca in conditii optime de utilizare . 
Candidatii care nu indeplinesc aceste conditii nu pot intra in examen.
Va rugam sa va anuntati intentia de participare pe mailul asociatiei Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pana cel tarziu in data de 2.11.2017.

Locatia aleasa pentru examinarea teoretica este: Aeroclubul Grigore Bastan Suceava (drumul de la aeroport in partea dreapta la bariera aeroportului), ora incepere 9:00. Cazare participanti din afara Sucevei la Aeroclubul Suceava - 40 ron/noapte.


Informatii suplimentare cu privire la programul complet de desfasurare al examinarii gasiti la Pașcan Ciprian Tel contact -  0724501175

Comisia de Relatii si Comunicare

Gyorgy Robert