Rezultate sesiune de examinare Brasov 12-13. aprilie 2014

 

Stimati colegi,
in conformitate cu programul examinarilor stabilit pentru anul 2014 in week-end-ul 12-13.04. 2014 a avut loc la Brasov, zona de zbor Bunloc, prima sesiune ordinara de examinare organizata de AZLR in vederea eliberarii/revalidarii/reinoirii licentei de pilot si revalidarii/ reinoirii calificarilor pilot tandem/instructor clasa parapanta.

Examinatorii delegati de catre AZLR au fost Bora Ioan Ovidiu si Szutorz Zsigmond.


La aceasta sesiune s-au prezentat 18 candidati in vederea eliberarii/reinorii licentei de pilot clasa parapanta, elevi ai instructorilor Ferencz Istvan, Cotet George, Grigorescu Leonard si Gyorgy Robert.

Avand in vedere conditiile meteorologice nefavorabile zborului, candidatii prezenti au sustinut proba teoretica urmand ca proba practica si finalizarea examenului in vederea licentierii sa fie sustinuta de catre cei admisi, la o sesiune  ulterioara, conform legislatiei aeronautice in vigoare

In urma sustinerii probelor teoretice au fost declarati admisi  urmatorii:

Cazacu Ilie Iulian

Nitoiu Razvan

Dragone  Laurentiu

Ichimescu Andrei

Marchitan Ovidiu

Berdei Ciprian

Mocanu  Andrei

Flutur  Andrei

Cront Catalin

Grigorescu Adrian

Harjoc Bogdan

Kallos Robert

Arcire Viorel

Gyarfas Anna

Luchian Laura

Gurea Florin

Baloiu Alexandru

Campanu Marius


Felicitari instructorilor care i-au pregatit, felicitari participantilor la aceasta sesiune pentru efortul depus si succes la sustinerea probei practice  in vederea obtinerii licentei de pilot clasa parapanta.

Consiliul Director
AZLR