Stimati colegi,

in conformitate cu statutul si Regulamentul de Ordine Interioara al AZLR , si in urma hotararilor Consiliului Director,  Adunarea Generala,  se va desfasura in  in data de 09 martie 2019 la Sibiu, cu incepere de la ora 10.00, la sediul Biroului de Licente a AZLR din str. Andrei Muresanu nr. 9 ( in functie de numarul de participanti care vor confirma prezenta , in cazul in care vom depasi numarul permis de aceasta locatie, vom anunta in timp util  noua locatie)

Ordinea de zi a AG  cuprinde  urmatoarele puncte:


1. Stabilirea cvorumului AG si inregistrarea mandatelor delegatilor.
2. Aprobarea ordinii de zi si introducerea de noi puncte pe ordinea de zi daca este cazul
3. Raportul de activitate secretarului si al presedintilor de comisii din cadrul AZLR pt anul 2018 (acestea  este obligatoriu sa fie trimise electronic sau postal pe adresele de corespondenta ale AZLR pana la data de 25.02.2019 pentru a fi inregistrate corespunzator).
4. Raportul de activitate ale inspectorului sef insarcinat cu examinarile personalului aeronautic navigant pentru anul 2018
5. Raportul de activitate al presedintelui AZLR pt anul 2018

6. Raportul financiar si bilantul pentru anul 2018
7. Informare cu privire la anchetele evenimentelor de zbor, desfasurate si/sau finalizate / aflate in cercetare la AZLR .
8. Analiza situatiei reale din teritoriu  si discutii pentru solutii si mod de actiune in perioada urmatoare.
9. Modificare a statutului AZLR.

10. Amendamente si modificari ale procedurilor interne de licentiere, anexelor AZLR, tarife, etc

11. Validarea noului set de intrebari teoretice si a  modificarilor din procedura de examinare
12. Planul de activitate pentru 2019 ( examinari ordinare, cursuri de calificare etc) si proiectul de buget pentru 2019
13. Alegerea Consiliului Director al AZLR ( presedinte, vicepresedinte, secretar, presedinti de comisii legislatie, siguranta si securitatea zborului, teorie si pregatire,  sport, comunicare, examinatorul sef si a cenzorilor)
14. Calendarul competional pentru anul 2019 si modul de constituire a echipei nationale
15. Diverse

Adunarea Generala a AZLR se va desfasura in conformitate cu prevederile statutare si ale ROI, drept de vot avand membrii  activi cu cotizatia platita pt anul 2018 pana la data de 31.01.2019. In vederea pregatirii si organizarii corespunzatoare, avand in vedere numarul  membrilor, va rugam sa confirmati participarea pana in data de 01.03.2019 pe adresa electronica Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Propunerile pentru candidatura la o functie de conducere in cadrul comisilor de specialitate sau CD al AZLR se fac din randurile membrilor activi cu cotizatia platita la zi, si este necesar sa cuprinda o cerere de intentie un curriculum vitae ( solicitarea AACR) si un plan de activitate/ management, propus spre a fi realizat pe durata mandatului solicitat. Persoanele ce vor fi alese vor semna un angajament de asumare a responsabilitatii pentru functia si postul pentru care au fost alese. ( solicitarea AACR)
Acestea se primesc, electronic pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , sau, postal, la adresa AZLR , Sibiu, str. Tipografilor nr 18, ap.1, cod 550164, pana la data ( postei)  20.02.2019, inclusiv.  .
Conform hotararii AG 2016, vor avea drept de vot membrii activi care vor fi prezenti la sedinta.
In cazul in care cvorumul AG nu se va realiza, urmatoarea sedinta a AG va fi convocata 10 zile mai tarziu conform statutului AZLR.

Cu stima,

Valentin Ioan Popa

Presedinte AZLR