Stimati colegi,

In data de 29.10.2018 a avut loc la Sibiu sedinta comisiei de evaluare a dosarelor candidatilor in vederea participarii la sesiunea de admitere din acest an, pentru cursul organizat de AZLR, in vederea obtinerii calificarii pilot tandem aeronave ultrausoare nemotorizate, clasa parapanta.

Comisia de evaluare a fost formata din 5 membrii, instructori si piloti cu licentele in termen de valabilitate, presedinti de comisii si examinatori.

In urma analizei dosarelor  in conformitate cu OM630/2007, a fost intocmit un process verbal cu lista finala a candidatilor care vor sustine examenele teoretice si practice in vederea admiterii la cursul organizat de AZLR in vederea obtinerii calificarii pilot tandem aeronave ultrausoare , clasa parapanta.

 

Acestia sunt urmatorii:

Albert Nicodim

Jarca Dragos

Marius Stoian

Mircea Balica

Veres Arpad

Marian Alin Raducan

Dima Marius

Murariu Ovidiu

Radu Crisan

Dorobantu Tudor

Budala Mircea Florian

Selever Bogdan

Talu Vlad

Mirza Daniel

 

Candidatii care nu se gasesc in lista de mai sus au fost respinsi pentru carnetele de zbor neconforme, care au continut inregistrari eronate, raportat la propriile lor declaratii in documentele depuse in vederea licentierii.

 

Examinarea teoretica si practica in vederea admiterii la cursul de obtinere a calificarii pilot tandem, clasa parapanta organizat de AZLR in perioada octombrie 2018-octombrie 2019, va avea loc in perioada 07.11. – 10 11.2018 la Clopotiva.

Examinarea se va desfasura in conformitate cu decizia 39/2018, candidatii fiind obligati sa aiba asupra lor echipamentul complet de zbor in conditii tehnice corespunzatoare asigurarii sigurantei si securitatii zborului.

Examinarea teoretica va incepe in data de 07.11.2018 ora 9.00 la Pensiunea Dany, conform bibliografiei afisate in anuntul cursului.

In urma desfasurarii acestei examinari se va stabili lista finala a cursantilor, ce va fi inaintata  AACR, la care se vor adauga candidatii care nu au promovat sau nu au putut incheia cursul de tandem anterior, si care si-au anuntat intentia de a participa la acest curs pana la data de 21.10.2018, respectiv ( Bogdan Ursu, Szombat Istvan, Alexandru Scurtu), in conformitate cu hotararile Adunarii Generale  a AZLR.Valentin Popa

Presedinte AZLR