Stimati  colegi,

astazi s-a primit o notificare din partea ROMATSA ,  prin care suntem anuntati, ca incepand cu luna aprilie 2015 se va infiinta o noua structura de spatiu aerian- TMA NAPOC care va cuprinde aeroporturile Cluj Napoca, Tg. Mures si Sibiu. Aceasta  noua structura de spatiu aerian va acoperi spatiul aerian de la 3000ft altitudine pana la FL175.

In vederea desfasurarii in conditii de siguranta a tuturor activitatilor de zbor precum si a zborurilor IFR si VFR, atat in interiorul CTR-urilor susmentionate cat si in afara acestora, AZLR a fost invitata la discutii la sediul Romatsa pentru stabilirea si semnarea unor protocoale care vor viza activitatea noastra in aceste zone.

Avand in vedere structurile complexe ale zonelor de zbor vizate care se afla in acest areal ii rugam pe toti cei au sugestii sau detin informatii utile ( zone predilecte, traecte inaltimi etc ), sa ne transmita pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , pana la data de 02 februarie 2015, sugestile, sau propunerile lor pentru zonele lor in vederea negocierii si incheierii unor protocoale care sa nu limiteze total zborul de XC in acest nou TMA.

Consiliul Director

AZLR