Stimati colegi,

in conformitate cu statutul si Regulamentul de Ordine Interioara al AZLR ,  Adunarea Generala,  se va desfasura in  in data de 07 martie 2015 la Sibiu, cu incepere de la ora 10.00, la sediul Directiei de Tineret si Sport str. Nicolae Teclu nr. 8 ( aceiasi locatie ca si in ultimii doi ani)

Ordinea de zi a AG  cuprinde  urmatoarele puncte:


1. Stabilirea cvorumului AG si inregistrarea mandatelor delegatilor.
2. Aprobarea ordinii de zi si introducerea de noi puncte pe ordinea de zi daca este cazul
3. Raportul de activitate al presedintilor de comisii din cadrul AZLR pt anul 2014 (acestea  este obligatoriu sa fie trimise electronic sau postal pe adresele de corespondenta ale AZLR pana la data de 25.02.2015 pentru a fi inregistrate corespunzator).
4. Raportul de activitate ale inspectorului sef insarcinat cu examinarile personalului aeronautic navigant pentru anul 2014
5. Raportul de activitate al presedintelui AZLR pt anul 2014

6. Raportul financiar si bilantul pentru anul 2014
7. Informare cu privire la anchetele evenimentelor de zbor, desfasurate si/sau
finalizate / aflate in cercetare la AZLR .
8. Analiza situatiei reale din teritoriu si discutii pentru solutii si mod de actiune
in perioada urmatoare.
9. Discutii,  dezbateri si aprobarea proiectului de modificare a OM630/2007, proiect depus spre consultare AACR.
10. Planul de activitate pentru 2015, si proiectul de buget.
11. Alegerea Consiliului Director al AZLR
12. Alegerea presedintilor de comisii de specialitate din cadrul AZLR si a
inspectorilor sefi pe departamente ( siguranta si securitatea zborului si examinare)
13. Calendarul competional pentru anul 2015 si modul de constituire a echipei nationale
14.Diverse

Adunarea Generala a AZLR se va desfasura in conformitate cu prevederile statutare si ale ROI, drept de vot avand membrii cu cotizatia platita pt anul 2014 pana la data de 01.03.2015.
Propunerile pentru candidatura la o functie de conducere in cadrul comisilor de specialitate sau CD al AZLR se fac din randurile membrilor cu cotizatia platita la zi, si este necesar sa cuprinda o cerere de intentie si un plan de activitate/ management, propus spre a fi realizat pe durata mandatului solicitat.
Acestea se primesc, electronic pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , sau, postal, la adresa AZLR , Sibiu, str. Tipografilor nr 18, ap.1, cod 550164, pana la data de 25.02.2015, inclusiv.
Membrii AZLR cu cotizatia platita la zi in cazul in care nu pot participa personal la AG, pot delega, prin procura simpla (semnata de doi martori, cu datele de identificare ale acestora, respectiv nr carte de identitate, nume prenume etc) un alt membru al AZLR cu cotizatia platita la zi, care sa le reprezinte interesele
In cazul in care cvorumul AG nu se va realiza, urmatoarea sedinta a AG va fi convocata 10 zile mai tarziu conform statutului AZLR.

 

Valentin Ioan Popa

Presedinte AZLR