Stimati  colegi,

in perioada 22-23 noiembrie 2014 se va organiza, la Sibiu  ultima sesiune de examinare ordinara din acest an in vederea eliberarii/ reinoirii  licentelor de pilot clasa parapanta. Sesiunea face parte din programul stabilit de AZLR la inceputul anului 2014.

Examinarile se vor desfasura conform OM 630/2007 si  Anexa 5 din procedurile AZLR cu privire la  desfasurarea examinarilor pentru clasa parapanta (http://www.azlr.ro/doc/azlr/Decizii/decizia19.pdf) participantii avand obligatia sa aiba asupra lor dosarul de eliberare/reinoire intocmit de un instructor cu licenta in termen de valabilitate, taxa de licenta platita, carnetul de zbor, completat corespunzator si echipamentul de zbor necesar compus din  parapanta conforma nivelului de licenta/ calificare solicitat, seleta, parasuta de siguranta si casca in conditii optime de utilizare .

Candidatii care nu indeplinesc aceste conditii nu pot intra in examen.

Examinarea teoretica va incepe in data de 22 noiembrie 2014 la ora 9.00 , in sediul Biroului de Licente al AZLR din str. Scoala de Inot nr.18.

In vederea organizarii corespunzatoare a acestei sesiuni, rugam canditatii care doresc sa participe sa notifice acest lucru prin mail la adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , pana in data de 20.11.2014.

Informatii suplimentare cu privire la programul complet de desfasurare al examinarii gasiti la organizatorul sesiunii Valentin Popa  tel. 0728983210

Consiliul Director

AZLR