Stimati colegi,

In conformitate cu Regulamentul de Ordine Interioara al AZLR, se convoaca ultima sedinta ordinara a Consiliului Director al asociatiei, pe anul 2019.
Aceasta se va desfasura in data de 04 decembrie 2019 la sediul Biroului Licente din Sibiu str. Andrei Muresanu nr. 9 cu incepere de la ora 17.00. La aceasta sedinta vor participa alaturi de presedinte, si vicepresedinte, sefii comisiilor de specialitate si examinatorul sef.
Avand in vedere ca aceste sedinte sunt deschise publicului, sunt invitati deasemenea sa participe conform ROI si membrii AZLR care doresc acest lucru.

Pe ordinea de zi a intalnirii se gasesc urmatoarele teme:

1. Analiza activitatii desfasurate de fiecare comisie si personal responsabil din cadrul AZLR pentru ultimul trimestru din 2019;
2. Analiza cazurilor de suspendare a licentelor, a situatilor juridice existente in acest moment cu privire la aceasta speta, nominalizari instructori pregatire .
3. Finalizarea si inchiderea cursului de tandem 2018-2019. Analiza examinarilor finale.
4. Stabilirea programului de activitati pentru urmatoarea perioada, examinari , cursuri etc..
5. Stabilirea datei si a ordinii de zi, pentru Adunarea Generala a AZLR din 2020.
6. Alte analize si discutii de actualitate.

Rog colegii care vor participa sa isi intocmeasca rapoartele corespunzatoare, precum si documentele sau delegatiile necesare deplasarii, in vederea decontarii acestor cheltuieli

Valentin Popa
Presedinte AZLR